Wat is een Reiki massage?

reiki massage

De populariteit van Reiki neemt toe. In feite is het een begrip geworden, met veel mensen in de samenleving die meer en meer geïnteresseerd raken in deze oude helende kunstvorm. Meer dan ooit tevoren zijn mensen op zoek naar manieren om hun leven te leiden met minder stress en angst.

Ze willen een evenwicht vinden tussen werk en privéleven en ook manieren vinden om hun algehele gezondheid te verbeteren. Als u een van deze mensen bent, vraagt u zich misschien af wat een Reiki massage is en hoe het u ten goede kan komen.

Wat gebeurt er bij een Reiki behandeling?

Tijdens een Reiki behandeling zal de behandelaar met lichte aanraking zijn handen op of boven het lichaam plaatsen. Hierdoor kan de Reiki-energie door het lichaam van de persoon stromen en het evenwicht en de harmonie helpen herstellen.

Reiki is een vorm van therapeutische behandeling waarbij de handen worden gebruikt om de patiënt op te laden en te genezen. De zogenaamde bio-energetische therapieën omvatten Reiki als therapie. De meest essentiële genezingsactiviteit is de overdracht van energie. De persoon die de behandeling ontvangt kan een gevoel van diepe ontspanning en welzijn ervaren, evenals een afname van stress en angst niveaus.

Reiki kan ook helpen iemands immuunsysteem te verbeteren, pijn te verminderen en algemene gezondheid en welzijn te bevorderen. Het is een veilige en natuurlijke manier om je gezondheid te verbeteren en moet niet verward worden met massagetherapie.

een reiki massage

Wat zijn de voordelen van een Reiki massage?

Er zijn vele voordelen verbonden aan het ontvangen van een Reiki massage.

Vermindering van stress en angst

Reiki massage is een geweldige manier om stress en angst te verminderen. Als je gestrest bent, is je lichaam in een staat van vechten of vluchten, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen. Reiki massage kan je helpen om te ontspannen en de stress en angst die je voelt los te laten. Het kan ook helpen om evenwicht in je leven te bevorderen, wat de sleutel is tot een goede gezondheid.

Diepe ontspanning

Reiki massage kan ook zorgen voor diepe ontspanning. Als je ontspannen bent, kan je lichaam zichzelf genezen en op zijn best functioneren. Reiki massage kan je helpen om je vrediger en kalmer te voelen, wat kan leiden tot een betere gezondheid in het algemeen.

Het verhogen van energieniveaus

Reiki is een geweldige manier om je energieniveau te verhogen. Het is een hands-on healing modaliteit die diepe ontspanning kan geven, stress en angst kan verminderen, balans in je leven kan bevorderen en je meer energie kan geven! Reiki kan je in staat stellen een goede gezondheid te behouden zonder het gebruik van medicijnen of invasieve operaties.

Het voorkomen en verlichten van pijn

Reiki massage kan ook helpen pijn te verlichten. Als je pijn hebt, is je lichaam niet in balans, wat tot gezondheidsproblemen kan leiden. Reiki massage kan je helpen te ontspannen en de pijn die je voelt los te laten. Het kan ook helpen om evenwicht in je leven te bevorderen, wat de sleutel is tot een goede gezondheid.

Hoe vaak moet je een Reiki massage krijgen?

De frequentie van Reiki behandelingen kan variëren van persoon tot persoon. Over het algemeen wordt echter aanbevolen om minstens eenmaal per week een behandeling te ondergaan voor optimale resultaten.

Als je op zoek bent naar een alternatief voor medicijnen of invasieve operaties, of als je gewoon geïnteresseerd bent om meer te leren over deze oude geneeskunst, kan een Reiki massage iets voor jou zijn. Neem contact op met uw plaatselijke Reikibeoefenaar om een behandeling in te plannen en ervaar de vele voordelen van deze genezende modaliteit.