MIR methode

Wat is de MIR-methode?

MIR MethodeMIR staat voor mentale, intuïtieve reset. Door je eigen hand te aaien en daarbij negen korte zinnen hardop 3 x te zeggen breng je je eigen lichaam weer in balans en vul je tekorten aan.

Houd dat 4 weken vol, het kost je slechts 2 x 2 minuten per dag. Je zult je verbazen over het resultaat. Na deze 4 weken kan de positieve werking nog maanden doorgaan.

Als MIR-methode begeleider kan ik je helpen om eventuele onderliggend problemen aan het licht te brengen om daarmee zelf aan de slag te gaan.

Een voorbeeld uit de praktijk:

Uit een test bleek dat het fysieke probleem van Belinda als onderliggende oorzaak de verbroken relatie was, en een gebrek aan zelfliefde.
In onderling overleg heeft zij de negen stappen van de MIR-methode toegepast, voorafgegaan door de woorden: Maurice loskoppelen, zelfliefde aanvullen.
Na een aantal weken voelde zij zich veel beter en kon ook meer ontspannen met haar ex partner omgaan.
(de namen uit dit voorbeeld zijn gefingeerd)

MIR methode ervaringen

Hoezo, alleen maar over je hand aaien en 9 zinnetjes opzeggen. Gaat dat werken? O.K. Ik probeer het, was mijn reactie. De eerste dagen viel het mij alleen op dat mijn urine sterker rook en ik meer ontlasting had. Verder merkte ik niet veel maar hield het toch 4 weken vol. Na ongeveer 6 weken besefte ik geen last meer te hebben van aambeien. Voor mij staat vast: De MIR-methode werkt!

P.K

Bijna mijn hele leven had ik een slechte huid met veel rode vlekken en kleine ontstekingen, vooral in mijn gezicht. Heb er veel medicijnen voor gebruikt en heb diverse specialisten bezocht. Nadat ik 4 weken met de MIR-methode aan de slag was geweest en niet veel verbetering merkte heb ik een MIR-begeleider bezocht die voor mij testte dat ik een Chroom tekort had. Aan mij de keus om door te gaan met de MIR-methode met als extra zin ‘chroom aanvullen’, of een potje chroom supplement kopen en dat gaan gebruiken. Ik heb voor het laatste gekozen en ben van mijn huidklachten af.

J. de B.

Kinder MIR methode

Behalve de MIR-methode voor volwassene is er ook de baby-MIR, de kinder-MIR en de jongeren-MIR.

Aanstaande ouders kunnen al beginnen door de baby-MIR bij zichzelf toe te passen en als de baby er is kan dit erg rustgevend zijn voor het kindje. Het geeft een veilig gevoel.

De kinder-MIR is heel vrolijk en er hoort een dansje bij. Ik zie kinderen meteen stralen als ze de kinder-MIR doen. Laat ze het dagelijks toepassen en je ziet een vrolijk kind dat zich veilig voelt.

De jongeren-MIR is een rap. Het spreekt niet alle jongeren aan maar het werkt voor een meisje met anorexia, het gaat al veel beter met haar.

Bij huisdieren kun je gewoon de 9 stappen toepassen terwijl je over de rug aait, van de kop tot de staart.